Train to Busan

Train to Busan er en actionfylt zombiethriller som nærmest i sin helhet foregår på et tog eller en togstasjon. Vi følger passasjerene på toget mellom Seoul og Busan idet et zombieutbrudd starter. Dette blir selvsagt en kamp på liv og død. Den Sør-koreanske zombiefilmen Train to Busan oppnådde stor suksess i hjemlandet, der filmen solgte hele ti millioner […]

Train to Busan er en actionfylt zombiethriller som nærmest i sin helhet foregår på et tog eller en togstasjon. Vi følger passasjerene på toget mellom Seoul og Busan idet et zombieutbrudd starter. Dette blir selvsagt en kamp på liv og død.

Den Sør-koreanske zombiefilmen Train to Busan oppnådde stor suksess i hjemlandet, der filmen solgte hele ti millioner billetter de første 19 dagene den ble vist på kino.

I mai 2016 tok filmen Cannes filmfestival med storm, og amerikanske produsenter har allerede vist stor interesse for rettighetene til å lage en remake.

Filmen er en zombiethriller fylt av action og spenning, der store deler av handlingen foregår på et tog eller en togstasjon. I Train to Busan (originaltittel Busanhaeng), følger vi passasjerene på toget mellom Seoul og Busan idet et zombieutbrudd starter.

Kinopremiere: 04.11.2016.

På Blu-ray, DVD og VOD:
https://platekompaniet.no/blu-ray/train-to-busan-87eaaf1d/ (Blu-ray)
https://platekompaniet.no/dvd/train-to-busan/ (DVD)

 

Utgivelsesdato: 05.02.2017
Sjanger: Skrekk
Format: BD, DVD, VOD
Spilletid: 1t 58 min
Regissør: Sang-ho Yeon
Produksjonsår: 2016
Rettighetshaver: