Train to Busan på Blu-ray og DVD

Scandifilm er stolt leverandør av filmer fra Fidalgo. Nå leverer vi også enkelte filmer som fysisk video.

Train to Busan er en actionfylt zombiethriller som nærmest i sin helhet foregår på et tog eller en togstasjon. Vi følger passasjerene på toget mellom Seoul og Busan idet et zombieutbrudd starter. Dette blir selvsagt en kamp på liv og død.

På Blu-ray, DVD og VOD:
https://platekompaniet.no/blu-ray/train-to-busan-87eaaf1d/ (Blu-ray)
https://platekompaniet.no/dvd/train-to-busan/(DVD)

Les mer hos SCANDIFILM her:
http://scandifilm.no/train-to-busan/

Her er utdrag fra noen av de norske anmeldelsene:

«Train to Busan går på høygir hele veien, og hviler kun i få sekunder. Det er med andre ord ingenting å si på intensiteten i denne filmen, og jaggu fikk den meg også til å gråte en skvett mot slutten.» FilmMagasinet (5)

«Den som bare skal se en zombiefilm i høst, kan trygt velge denne. Når zombiene angriper bruker filmen en slags stroboskopisk klipperytme. Tøft og bra.» Aftenposten (5)

«… snarere enn å framstå som spekulativ, forsterker denne emosjonelle berg-og-dal-banen det frenetiske momentumet som gjør Train to Busan til en av høstens aller beste underholdningsfilmer.» Dagbladet (5)

«Jeg vil ikke påstå at dette er noe banebrytende, men Train to Busan leverer så til de grader varene. En effektiv, kommersiell underholdningsfilm med flere scener som tangerer det aller meste vi har sett i denne sjangeren.» Dagsavisen (5)

«Her er det bare å ty til klisjeene. Så derfor: Skal du se en zombiefilm i år, skal du se denne. Train to Busan greier på bemerkelsesverdig vis å forene passe doser zombiegørr, humor, poesi, humanisme og en enkel, men velplassert samfunnskritikk. Pakket med energi og action er filmen også intenst spennende og uforutsigbar, selv om store deler foregår på et tog. Eller nettopp derfor, gitt togets klaustrofobiske potensial.» Bergens Tidende (5)

«Filmen er nemlig vel så bra som hva det amerikanske storfilmapparatet spyr ut i både action, grandios skrekkskildring og som popcornunderholdning. Filmen treffer hele denne pakken så bra at det er en fryd å overvære filmen fra start til slutt.» Filmfront (5)-

«Filmen er en stor og deilig blockbuster full av energi, action og spenning. Togturen har aldri gått raskere enn denne og vi gleder oss enormt til å gi publikum denne godbiten.» (Fra Ramaskriks omtale av filmen)

«YES! Jeg må bare få uttrykke min glede over at filmen som blir referert til som «Årets store zombie-sensasjon!» får norsk kinodistribusjon! Sør-koreanske Train to Busan har allerede høstet strålende anmeldelser og kan skilte med en kritikerscore på hele 96 prosent hos nettstedet Rotten Tomatoes. Skrekkthrilleren følger en far og hans datter som blir fanget på et tog under et massivt zombie-utbrudd i Sør Korea. Toget er på vei fra hovedstaden Seoul til Busan – den siste trygge byen etter at det uidentifiserte zombie-viruset rammet Korea. Alle kan potensielt være infisert, og blant de vettskremte passasjerene ombord sprer mistanker seg som ild i tørt gress. Vil de rekke frem i tide?» (Sitat fra Filmweb)

 

Sjanger: Action
Format: BD
 
Embed HTML not available.