Scandifilm og LevelK samarbeider

Scandifilm har inngått en samarbeidsavtale med LevelK.

En ny avtale med danske LevelK vil gi begge parter, Scandifilm og LevelK, flere visningssteder for filmene i porteføljen.

Intensjonen med samarbeidet er å forenkle arbeidsflyten i begge selskap, redusere kostnadene og øke rettighetsintektene for nåværende og fremtidige kunder.

«Jeg er veldig glad for denne avtalen, og sammen tilpasser vi oss vår bransjes utfordringer. Sveinungs erfaring innen distribusjon kombinert med vår erfaring innenfor salg og som aggregator, vil hjelpe å optimisere ting på vegne av våre kunder», sier Tine Klint, adm. direktør i LevelK.

«Jeg føler meg trygg på at jeg har valgt det beste selskapet å samarbeide med», sier Sveinung Vikeså.

«Mitt partnerskap med Tine og LevelK vil skape noe nytt og bli en konkurransedyktig pakke for våre klienter. Vår kjærlighet for filmer og vår strategiske tilnærning vil kick-starte vår reise for å bli den foretrukne partner på digitalmarkedet», sier han videre.

Og i løpet av den relativt korte perioden selskapet har vært i drift, har flere firma blitt med på Scandfilm-konseptet:

Fidalgo, Smile, Konxt, Hollywood Film og Film Rights var med i en tidlig fase, og i 2015 kom også Take1 og Edge Entertainment med i porteføljen.

Nytt av året er at også Jan Vardøens selskap, Beacon Isle Productions AS, skal benytte selskapet til digitaldistribusjon. Det er også planer om noen eksklusive fysiske videoutgivelser.

Les mer hos KINOMAGASINET.

Sjanger:
Format:
 
Embed HTML not available.